mandag den 9. maj 2011

Birden på charter

Så blev der endelig et maleri færdig, efter 7 måneders malepause. Min gode veninde Birden tog en tur på charter for at dase i solen.

lørdag den 7. maj 2011

sommertanker

Så er sommeren på vej. Altså jeg ved godt at Maj er en forårsmåned, men det betyder alligevel at sommeren er på vej, og det kribler i fingrene for at nusse rundt på altalen og gøre den hyggelig med krukker, blomster, møbler osv. Jeg har fundet denne skønne artikel, og skal simpelthen lave sådan et par stykker til min altan!

Jeg synes den er sååå hyggelig!
Så nu må jeg ud i naturen og samle sager sammen. Det vil ungerne sikkert synes er sjovt, og de kan måske lave deres eget vindspil:)










Jeg er også igang med at sy en kjolebluse. Det er en ret enkel opskrift, men jeg redigerer en del så den bliver lige som jeg vil have den! Og ja...endnu en hæklet hat er undervejs - jeg erkender gerne min hattefetish :)

Udstillingen i Helligaandshuset går strygende, der er solgt 21 malerier, desværre ikke nogen af mine, men på den anden side....hvor mange har lyst til at have en hønsekone med hængebryster hængende over sofaen? ..nej vel? haha :)